Florine Thienpont
Een jonge griet die enkel en alleen maar aan reizen denkt. Thuis zitten is niets voor mij! Het liefst ga ik op verkenning en avontuur naar nieuwe oorden. Door mijn grote passie die ik ontwikkeld heb voor kunst & cultuur, geschiedenis en fotografie, hou ik ervan om de unieke plekjes vast te leggen en me te verdiepen in de streek of land. Ieder z’n ding natuurlijk, maar op het strand zal je me niet terugvinden. Ik verken graag nieuwe oorden, bezoek afgelegen plekjes en trek er op uit in de vrije natuur. Low budget reizen is ook wel een belangrijk aspect van mijn tripjes. Als jonge reiziger beschik ik over een karig budget, dat ik het liefste ten volle wil benutten.

Ontvang onze reisinspiratie in je inbox

Stap 1 van 2

50%
  • Mis nooit meer iets met de Compagnon-nieuwsbrief

    • Reisinspiratie om bij weg te dromen
    • Originele tips voor je volgende trip
    • Een keer per week in je mailbox
  • Uitschrijven kan op elk moment